Over

MuySite maakt en beheert websites in verschillende categorieën. Websites opgezet door MuySite gaan voornamelijk over elektronica en gerelateerde producten. Daarnaast worden de activiteiten steeds verder uitgebreid. Zo zijn er websites toegevoegd op het gebied van sport en mode.

Wat is MuySite

MuySite.nl is de overkoepelende website van alle websites opgezet en beheerd door MuySite. De grootste website qua omvang en tevens hoofdwebsite is MuyInfo.nl, welke is opgericht in 2011. Qua bezoekersaantallen zijn Goedkoperetablet.nl en Grationlinetennis.blogspot.nl erg populair. Met 100en bezoekers per dag. Een ander voorbeeld van een populaire website is goedkoperesmartphone.nl.

Wat is .blogspot.nl

Een website van MuySite krijgt in het begin een .blogspot.nl extensie. Wanneer de websites groeien krijgen deze een uniek en eigen .nl domein.

Contact

Via de specifieke websites van MuySite zijn in de meeste gevallen contactformulieren te vinden. Deze zorgen er voor dat uw vraag op een juiste manier behandeld kan worden. Heeft u vragen over MuySite of algemene vragen over de websites opgezet door MuySite? Dan kunt u via de pagina contact een formulier invullen.